Meggle iz Bavarske otvorio centar u Posušju

Bez autora
Sep 15 2011

U izgradnju distribucijskog centra, u kojemu su zaposlena 42 djelatnika, uloženo je više od milijun eura.Vlasnik multinacionalne kompanije Meggle iz Bavarske Toni Meggle otvorio je u srijedu u Posušju logističko-distribucijski centar otkuda će svojim proizvodima ova kompanija opskrbljivati tržišta BiH, Crne Gore i Makedonije. U izgradnju distribucijskog centra, u kojemu su zaposlena 42 djelatnika, uloženo je nešto više od milijun eura. Meggle je lider na tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda u BiH, a od kupovine mljekare u Bihaću u BiH su uložili više od 12 milijuna eura. Bavarski biznismen, čija je kompanija prisutna na tržištima diljem svijeta, najavio je i otvaranje pogona u Kragujevcu u Srbiji, te u Tirani u Albaniji.

Meggle iz Bavarske otvorio centar u PosušjuU izgradnju distribucijskog centra, u kojemu su zaposlena 42 djelatnika, uloženo je više od milijun eura.Vlasnik multinacionalne kompanije Meggle iz Bavarske Toni Meggle otvorio je u srijedu u Posušju logističko-distribucijski centar otkuda će svojim proizvodima ova kompanija opskrbljivati tržišta BiH, Crne Gore i Makedonije, priopćili su u četvrtak iz tvrtke Meggle.

U izgradnju distribucijskog centra, u kojemu su zaposlena 42 djelatnika, uloženo je nešto više od milijun eura. Meggle je lider na tržištu mlijeka i mliječnih proizvoda u BiH, a od kupovine mljekare u Bihaću u BiH su uložili više od 12 milijuna eura.

Bavarski biznismen, čija je kompanija prisutna na tržištima diljem svijeta, najavio je i otvaranje pogona u Kragujevcu u Srbiji, te u Tirani u Albaniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik